Мајкрософт и Гучи ги здружија силите – соработка за производ од 10.000 долари

Мајкрософт и Гучи во изминатите месеци соработувалесо цел креирање посебен „Xbox“ кој чини 10.000 долари.

Што се добива за тие пари?

Посебно дизајнирана конзола, два безжичниконтролери, претплата за „Game Pass“ на неодредено време и „Gucci“ чанта, во која можат да се сместан конзолата и контролерите.

Продажбата на оваа посебна конзола ќе започне од 17 ноември и ќе се продадат само 100 примероци.

Тие ќе бидат достапни во официјалните продавници во Њујорк, Мексико Сити, Милано, Лондон, Берлин, Пекинг, Токио и Беверли Хилс.