Каква трагедија: Тренер доби срцев удар и почина на терен откако неговиот тим постигна гол за победа (снимка)

Tрагичен момент се случи за време на натпреварот од втората лига помеѓу Ал Магд и Ал Зарка.

Тимот кој го водеше тренер Ел Селхедар постигнал гол за победа во последните минути од натпреварот, а големата радост за победата кај него предизвикала срцев удар по кој починал. Интервенирале медицинските екипи, но не успеале да го спасат.