Инстаграм е главното оружје на Екатерина Енокаева


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Екатерина Енокаева е руска манекенка и голема зависничка од социјалните мрежи, родена во Санкт Петерсбург пред 27 години.

A post shared by Ekaterina Enokaeva (@enokaeva) on

Острицата на нејзината популарност, освен очигледната слобода пред фотоапаратите, ја прават и 700.000 фанови на Инстаграм профилот кој е преплавен со над 300 инспиративни и заводливи моменти.

A post shared by Ekaterina Enokaeva (@enokaeva) on

Исто така, нејзините фанови можат да ја контактираат и преку Фејсбук и VK профилите, на кои има многу поголем избор од фотографии во поопуштено издание кога се во прашање правилата кои го контролираат раслекувањето.

A post shared by Ekaterina Enokaeva (@enokaeva) on

A post shared by Ekaterina Enokaeva (@enokaeva) on

A post shared by Ekaterina Enokaeva (@enokaeva) on

A post shared by Ekaterina Enokaeva (@enokaeva) on