Виц: Блажо и Мара на брзинка во кујната


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Си иде дома Блажо и а гледа Мара кори сука, доста напрчена и не издржал и ја подигнал сукњата, и завршил работа набрзина.

Мара се врти преку рамо, и му вика: Е бе Блажо шо е воа ногу набрзина, ја ни една кора не осукав.

Брзам, трабеше да дојде Нацо по точакот.

Он дојде прегеска.

И? Се задржа ли ногу?

Па како да ти кажам, 4 кори!