Глетка која ја мрзне крвта: Јапонски облакодер се ниша за време на земјотрес (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Да беше оваа зграда кај нас, со олкава висина, на ваква земјотресна појава…еве, не сакаме ни да помислиме што ќе се случеше, ама немаше да биде нешто вакво. Ќе беше црн биланс. Многу црн. Ама, ова на видеово подолу е Јапонија. Еве како реагираше облакодерот од Шинџуку центарот на земјотрес.