СПОДЕЛИ МУЗИКА: Дуо Дафка/Донев – „Дедо Бара“


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Пресно видео од Дине Донеф. Снимката од тандемот Дине Донеф и Марија Дафка е направена на 8 јуни, 2019, во Meta театарот во Минхен. Зад објективот е Фотини Потамиа, снимката ја потпиша Панде Ноушин, а микс и „мастеринг“ направи Томе Раповина.