Виц: Посрамена спонзоруша


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Се шетаат дечко и девојка.
До нив запира луксузен Lamborghini, девојката ја повлекува раката и тргнува кон колата.
– Мила, каде тргна?
– Кај него, тој е богат!
Човекот од колата се јавил:
– Не доаѓам за Вас, девојко, туку за него. Јас сум неговиот возач. Извини што доцнам, шефе.