Ги уништија „најскапите чевли на светот“ – она што го најдоа во нив ги шокираше (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Најскапите чевли на светот воопшто не се дизајнерски уникат, ниту пак се направени од кожа од некое животно кое е на работ на истребување, ниту пак се од злато.

На Фејсбук забрзано се шири видео на кое полиција ги отвора платформските потпетици од едни женски летни чевли, во кои наоѓа нешто кое ги изнанди сите кои го погледнаа видеото.

Чевлите пред да бидат „размонтирани“ изгледаа како да се нови, штотуку земени од продавница, но полицијата во нивната внатрешност најде совршено сокриени банкноти од по 500 евра кои некој се обидел да ги криумчари на таков начин.