Вебкафе

Фоткава стана хит на социјалните мрежи – но не поради згодната девојка

Девојката на сликата, иако прилично згодна и атрактивна, не е познато која е, а сепак, фотката направи растур на социјалните мрежи со споделувања и коментари. Особено привлечен и атрактивен, освен типката, е и позадинскиот ефект на фотката.

Во суштина, вистинската причина зошто оваа фотографија стана мега популарна е токму тоа како всушност таа настанала.

На другите фотографии кој се појавија на социјалните мрежи во позадината се гледа како маж скока во базенот и дека всушност прекрасната позадина од фотографијата е така настаната.

To Top