Фантастичната „рабона“ на Ламела – гол на сезоната во Премиер лигата

Со завршувањето на сезоната во Премиер лигата традиционално доаѓа и изборот на најдобрите.

Наградата за гол на сезоната оди во рацете на Ерик Ламела кој во натпреварот против Арсенал со страшна рабона го изненади противничкиот голман.