Емотивна средба на двете фудбалски легенди (снимка)


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Роналдињо и Ето оставија голема и неизбришлива трага во фудбалскиот свет и нивните имиња вечно ќе се паметат како фудбалски гиганти кои трајно ја облагородија фудбалската игра и спортот со нивниот талент и вештина.

Овие двајца имаа средба во Катар која донесе и многу емоции. Двајцата се добри пријатели, во минатото соработуваа во Барселона и беа лидери на еден успешен бран на клубот од „Камп Ноу“ пред да се појави Меси.