Жестоки „капоера“ нокаути во ММА рингот


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓„Капоера“ ударите се едни од најатрактивните, но истовремено и едни од најопасните во боречките спортови. Оние „фајтери“ кои одлично ги владеат тие движења се вистински „убиствени машини“ во рингот.