Луда компилација: Забавени снимки од удари со топка во лице


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Она што во реално време трае помалку од секунда, па најчесто ги гледаме само последиците, во оваа луда компилација е прикажано детално во забавен формат.