Зајнаб е жив доказ дека хиџабот не ја засенува женската убавина


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Зајнаб Сапарова е „мејк ап“ артистка и ѕвезда на социјалните мрежи, благодарение на туторијалите и фотографиите низ кои докажува дека носењето хиџаб не ја засенува женската убавина.

Убавата Русинка на YouTube и Instagram споделува туторијални за разубавување, а честопати снима и видеа на кои покажува интересни начини за врзување на марама на главата. Во некои од видеата, Зејнаб користи леќи во боја.