Возење со Opel Corsa со „квадратни тркала“ – вака изгледа тоа

Русин реши да ги испроба можностите на Opel Corsa, на кој му монтирал тркала со квадратна форма. Секако дека не можел да најде соодветни гуми, па наместо пневматици, ставил челичен профил, за да го постигне посакуваниот облик.