Возење како газда – со панорамски поглед


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓„Garage 54“ е познатиот канал на YouTube посветен на автомобилизмот и автомобилите. Овој пат, екипата од каналот, направи импресивна преработка и редизајн на „Volvo“, сместувајќи ги управувачките команди целосно надвор од внатрешноста на возилото.