Во живо гледаше како момчето ја изневерува со друга – нејзината одмазда беше пеколна


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Додека фраерот бркаше шема со плавушата со екстра кратко мини здолниште, неговата девојка пенеше од бес. А потоа реши да му се одмазди.