Славни

Фаците на славните кога дознаа дека е грешка Оскарот за La La Land

Престижната манифестација Оскар оваа година заврши со голема забуна и хаос на сцената при прогласувањето на победникот во главната категорија за најдобар филм.

Во рацете на Ворен Бити и Феј Данавеј заврши погрешен коверт, па објавија дека Оскарот е за „La La Land“. Додека екипата на популарниот мјузикл славеше на сцената, стана јасно дека е направена грешка и дека вистинскиот победник е „Moonlight“.

Погледнете ги реакциите на ѕвездите кога стана јасно дека беше прогласен погрешен добитник на Оскар.

To Top