Во Русија ВАКА креваат непрописно паркирани возила (видео)

Да се разбереме, ова возило не е од стандардниот паркинг сервис во Русија, туку камион кој е излезен на терен да ги санкционира возилата кои ги прекршиле сообраќајните прописи.