Поснопица: Претепа половина кафуле оти го поттурнаа додека играше (видео)

Руска работа. Тип со ептен краток фитил случајно беше поттурнат од друг дечко додека двајцата танцуваа заедно со останатите присутни на забавата во едно кафуле.

На нервозниот и крвнички настроен батка толку му требаше за да почне масовно да тепа сè што ќе му излезе пред него, независно дали требал или не. А далеку од тоа дека имаше потреба од физичка пресметка.

„Ќибритлијата“ за кратко време направи боксерски ринг од подиумот на кафулето и претепа половина од гостите во кафулето без никаква причина.