Внимавајте како паркирате, за да не ве „пречека“ ваква порака (фото)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


На секого може да му се случи при брзање лошо да паркира и да одземе нечиј простор, но некои навистина претеруваат. Несовесни возачи има насекаде, и неретко ги блокираат тротоарите и одземаат 2-3 паркинг места.

Но, ги има и такви кои добиле „благодарница“ од некого. Несовесниот шофер најверојатно „благо“ ќе се изненади кога ќе ја прочита пораката.