Виц: Животните прават оргија

Останале уште два часа до апокалипсата. Дошол крајот на светот. Се собрале дивите животни во гората и се чудат што да прават, како да чинат. Се јавил мајмунот и вели:

„А бе, дајте да си напрајме една оргија, една мешана секс салата, и така и така ќе се умира!“

Се грабнале животните да се пердашат колективно, не се знае кој кого онади, кој од кого прима. Слонот почнал да ја чука жирафата. Таа назадоволно му се подзавртува и му вели:

„Што си ставил кондом, нели ќе умреме за два часа?“

А слонот:

„Не сум ставил кондом. Тоа е питонот, ме работи орално“.