Виц: Жената од пратеникот и милионите


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Се враќа еден пратеник дома, ја отклучува вратата и одеднаш, ТРАС, некои го удира со тава по главата. Гледа, жена му.
Што ти е тебе мори?
А жената мавта некаков весник со текст на насловната страна: Капиталот на пратеникот Тој и тој се пресметува на околу 400.000 евра.
И што? се чуди пратеникот.
Говедо, а каде се другите десет милиони?