Виц: Каков татко, таков син


Викенд најава: Интер - Милан, Тотенхем - Ман.Сити и Феенорд - ПСВ ↓↓↓Синот добил единица и татко му го кара:
Не ми е јасно од вакви родители како можеше да испадне вакво дете? Колку што има памет во оваа маса (чука во масата), толку има и во твојта глава!
Тато, некој чука, ќе одам да отворам.
Седи да учиш, дрво, јас ќе отворам.