Мајтап

Виц: Жената од камионџијата

Се пензионирал некој камионџија и по еден месец од пензионирање неговата сопруга се жали на пријателката:

Не можам веќе да го поднесам мојов, ќе се разведам.

Зошто ма? Што не е во ред? Нели веќе е во пензија?

Да, баш тоа. Откако е во пензија не можам да го трпам. Во ВЦ ставивме надворешна гума од камион за да мочал во неа. Во претсобјето ставивме канистер за да му мирисало на нафта. А најмногу ме нервира кога секое утро ќе ме плесне по газот и ќе ми рече: Ајде, излегувај од кабина, доста ти беше!

To Top