Мајтап

Виц: Таква барам

Дечко разговара со девојка на шанк:

Гледаш ли Game of Thrones?

Не.

А ја сакаш ли Despacito?

Прв пат слушам за неа.

А спинер вртиш ли кога ти е досадно?

Не знам што е тоа.

Омажи се за мене! Баш таква барам!

To Top