Виц: Заспав до една девојка


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Оче, синоќа заспав до една девојка, ама не ја ни допрев. Дали е грев тоа?
Не е грев, чедо божјо. Ама, треба да испиеш една кофа вода.
Зошто оче?
Затоа што толку може да испие еден вол!