Виц: Милка за три бакнежи


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Шета згодно девојче низ рафтовите во продавница и одеднаш стрчнува до кај продавачот:
Извинете, онаму пишува дека Милка чоколадото е на попуст. Колку чини?
За тебе три сочни бакнежи девојче, вели продавачот.
Супер. Ќе земам две, а баба ќе ви плати, вели девојчето.