Виц: За ѓулето во ѕид, ракијата и цигарите


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Во училиште учителката поставува прашање:
Деца, што ќе се случи ако едно ѓуле се удри во еден нов ѕид?
Зоки Поки одговара:
Ќе поскапат ракијата и цигарите.
Професорката:
Е како така? Каде е логиката?
Не знам каде е логиката, но тато вели дека во оваа држава каква и глупост да се случи, единствениот резултат е што поскапуваат ракијата и цигарите.