Виц: Толку е грд


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Толку е грд што кога ќе се качи на врв од планина и ќе извика на сиот глас:

Те сакам!
Ехото од планината ќе му врати:

Имам дечко, ечко, ко, оооо!