Мајтап

Виц: Ти папучар си?

Ти бе, брат, папучар си?

Не, бе, зошто?

Па само метиш, миеш садови, переш алишта, спружираш алишта, чистиш.

Дома сум бе, шо сакам ќе праам, шо те боли тебе!

To Top