Мајтап

Виц: Ако ти е меко како градите

Забрзан маж трча низ хотелските ходници да го стигне лифтот, па во брзање и од невнимание се судира со некоја жена и вели:

Се извинувам. Ако срцето ви е меко како што ви се меки градите, ќе ми простите за невниманието.

А таа:

Море, ако алатот ти е тврд како што ти е лактот, те чекам за пола саат во соба 303 на трети.

To Top