Мајтап

Виц: Телевизорот фатил вирус

Сопругата му се умилкува на сопругот:

Миличок, ај да си купиме нов телевизор, овој стариов фатил вирус.

Каков вирус, ма?

Ковид-19, на сите програми го има!

Advertisements
To Top