Мајтап

Виц: И гинеколог не си

Сопругата му вели на Трпе:

Трпе, чешмата во бањата капе, види поправи ја.

Трпе: Не сум јас водоводџија, па да ја поправам чешмата.

Сопругата: И гинеколог не си, ама чепкаш…

Advertisements
To Top