Виц: Тегла мед за 8 Март


Викенд најава: Интер - Милан, Тотенхем - Ман.Сити и Феенорд - ПСВ ↓↓↓Блажо и купуе на Мара тегло мед за 8 Март врзано со црвена машна, и ваа го прашуе:
Добро бре Блажо шо е воа, кој купуе парфем, кој китки, кој бонбоњера, сал ти купујш тегло мед.
—Ами оти цела година ми јадиш гомна, воа е малку да се заблажиш!