Егзотична убавина и раскошни облини „спакувани“ во форма на Девин Брагман

Основна дневна облека на Девин Брагман очигледно е бикини костимот. Или барем таков впечаток оддава убавицата со своите Инстаграм фотографии. Не дека нешто се буниме против тоа, чисто да си кажеме дека „следиме ситуација“.

A post shared by Devin Brugman (@devinbrugman) on

Добро, од време на време подоблекува и нешто друго, колку за да разбие монотонија.

A post shared by Devin Brugman (@devinbrugman) on

A post shared by Devin Brugman (@devinbrugman) on

A post shared by Devin Brugman (@devinbrugman) on

A post shared by Devin Brugman (@devinbrugman) on

A post shared by Devin Brugman (@devinbrugman) on

A post shared by Devin Brugman (@devinbrugman) on

A post shared by Devin Brugman (@devinbrugman) on

A post shared by Devin Brugman (@devinbrugman) on

A post shared by Devin Brugman (@devinbrugman) on