Виц: Срамежлива невеста


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


На прва брачна ноќ, невестата не можела да додржи и прднала в кревет. Од срам почнала да си ги собира стварите.

Што правиш? – ја прашал мажот.

Си одам! – вели невестата усрамена.

Не ми е јасно, ти само за да прднеш дојде?