Виц: Што е трагедија?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Што е трагедија?

Трагедија е кога во аптека убава аптекарка флертува со тебе, а ти треба да купиш памперси за бебето, тампони за жената и маст за хемароидите на баба ти.