Виц: Скржавиот и ручекот


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Се качува еден скржав човек на од кровот од куќата, да поправа нешто, но од невнимание се лизнува и се задржува со една рака да виси. Пред да падне од високо почнува да вика:
Женоо, женоо!
Кажии!
Направи ли ручек?
Не!
Не прави, во болница ќе ручаме.