Мајтап

Виц: Скржав човек на шопинг

Оди некој жесток скржавец на психијатар да се консултира за проблемите што ги има, па овој го советува да оди малку на шопинг и да се издува трошејќи некој денар (сфатил психијатаров кај му е маката).

По некое време оди скржавецов кај психијатарот и му се фали дека многу му помогнал со советите и шопинг терапијата.

Психијатарот го прашува: Па, потрошивте ли некој денар?

Скржавиот: О, да! Потрошив над 60.000 денари, доктроре.

Психијатарот: Охо! Браво. А што купивте?

Скржавецот: Па, си купив 1.000 евра.

To Top