Мајтап

Виц: Синот доцни од школо

Влегува синчето дома, а мајката и таткото го чекаат нервозни:

Каде си досега, бре? Нели во 12 саатот требаше да си дојдеш од школо? Еве го врви 3!

А бе, завршиле часовите, сите си заминале, а мене никој не ме разбуди.

To Top