Виц: Брачна кавга


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Жената му се дере на мажот:

Животно! Како можеш да си таков дебелокожец, такво бесчувствително суштество! Два саати се караме тука, а ти само се прозеваш.

Не бе, срце, не се прозевам, два саати пробувам да кажам нешто, да дојдам до збор.