Виц: Швалерска настинка


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓Докторот го прашува пациентот:
– И како точно настина?
Пациентот:
– Стоев 3 часа, на една тераса слабо облечен.
– Колку слабо облечен?
– Со кондом и часовник…