Виц: Македонска плата


Хрватска против “лудите“ јапонци - 16 ден ↓↓↓– Месо јадеш ли?
– Не.
– А риба?
– И риба не јадам.
– На вегетаријанска храна ли си?
– Не бе, на македонска плата сум.