Виц: Слаб со бројки


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Го прашува лекарот пациентот:

По колку ракии пиете дневно?

Пациентот:

Докторе, да бев добар со бројки, сега ќе бев сметководител, а не алкохоличар.