Мајтап

Виц: Што направи плавушата?

Плавуша ја изела пицата која си ја порачала дома сосе картонска кутија, па оди на лекар:

Докторе, ја изедов пицата сосе кутија! Дали ќе умрам?

Сите ќе умреме еден ден, филозофиски одговара доктрот.

Сите ќе умреме? Леле, боже, што направив!

To Top