Виц: Журка на Тајната вечера


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Оди Исус на тајната вечера и што да види, луда забава во тек, вино се лее, женски играат стомачни танци, апостолите начукани. Збунет повлекува настрана еден и го прашува:
Што се случува овде бе?
А бе Ристе, Јуда чести, направил некоја јака зделка.