Виц: Што е поважно, големината или мајсторијата?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Типка го прашува еден фраер:

Што е поважно според тебе, големината на алатот или да знаеш да го користиш?

Да знаеш да го користиш.

Ајдееее, уште еден со мала машкост.

Не бе, се шегувам, секако дека големината.

Ајдееее, уште еден што не знае да го користи.