Мајтап

Виц: Шмекање на цајкански начин

Седат двајца полицајци во кафана и едниот забележал згодна плавуша па го прашува колегата:
Како да и пријадам?
Епа само оди до нејзината маса и кажи и да е убава, немој да и кажуваш дека е секси.
Станува полицаецот и оди кај плавушата:
– Здраво! Убава си ама не си секси!

To Top