Виц: Шифра Изневерен


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Кога ќе речам дека веќе не пијам, одеднаш сите запнуваат да правиме пијанки, пробуваат да ме напијат.

Кога ќе кажам дека сум на диета, наеднаш сите запнуваат по кафани, по скари да одиме, пробуваат да ме прејадат.

Кога ќе кажам дека сум останал без пари, нигде ве нема.

Шифра: Изневерен